Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kolego o spółce wszystko wiadomo. Jest tu arcypublikacja Pana Kajtka - doskonale opisująca sytuację
https://forum.parkiet.com/viewtopic.php?t=229015
Juz trochę outdated - ale analiza pokazuje wnikliwość autora.
Dzisiejsze Wasze dywagacje postrzegam na szczęście z dystansem. Pakiet mam ogromny i pewny jestem swego. Będzie tu perła PLW - produkująca strategie które tym razem mam nadzieję będą dotyczyły tematu masowego(a nie luksusowych szpiegów) - tak dołączam do grupy BARANÓW - posiadających KASĘ. BARANÓW którzy uważają ze nie ma ludzi niezastąpionych a pozostałych wystarczy odpowiednio zmotywować by realizowali swoje marzenia. Jeślibym robił jakiś projekt i był w niego zaangażowany przez ponad pół roku musiałbym być emocjonalnym niedorostkiem żeby z powodu kłótni go porzucić. Napiszcie sobie do IR to się dowiecie jak sytuacja wygląda. Kamizelka pewnie zostanie i zrealizuje gre swojego zycia która zrobi z niego polskiego sid meier,a .A to umożliwi dalszy rozwój. Pozdrawiam pozostałych hakowych :))
I na grach też się znam.