~xxx

Przyznam, że w pewnym momencie również zwątpiłem w dobre intencje PAH. Być może przez brak jasnych komunikatów na temat działań prowadzonych przez PAH. Na stronie porozumieniehawe.pl mało jest pożytecznych informacji, a twierdzenie, że to dlatego, żeby nie zdradzać się przed przeciwnikiem mnie nie przekonywało, bo uważam, że ludzie z Hawe na pewno umieścili w PAH swojego kreta. Założyłem wątek o uzyskaniu dokumentu akcji, bo miałem wrażenie, że nikt z PAH nie chce pomóc drobnym. Pytałem, w tamtym wątku, czy byłaby możliwość spotkania się z kimś z PAH pod siedzibą Hawe i brak było odzewu. Co do kosztu wynajmu biura na Nullo2, to też się zdziwiłem jak zobaczyłem ten budynek. Jeszcze dziwniejsze jest to, że według pani pracującej na recepcji w siedzibie Hawe, w biurze rzadko pojawia się ktoś z Hawe. Co prawda ten sam adres ma Mediatel i Hawe Telekom, więc może jest tak, że pan prezes pojawia się w biurze jako prezes Mediatela, a nie Hawe. Jestem pod wrażeniem, że dostaliście odpowiedź z KDPW. Do mnie nie odpisali. Nie wiem, może zadałem niewygodne pytania, a może należało je złożyć na piśmie, a nie mailowo. Założyłem też wniosek o pozwie zbiorowym, w którym zasugerowałem wzięcie przykładu z akcjonariuszy midasa i opłacenie prawnika procentem posiadanych akcji. Gromadziłem informacje zamieszczane na forum przez afera_hawe, bo uważałem, że wypowiada się bardzo rzeczowo i jest dobrym źródłem informacji o Hawe, ale ciągle myślałem, że nie masz nic wspólnego z PAH, bo przy Twojej aktywności na forum, działania PAH wyglądały jak kompletna bierność. Niestety sądy działają tak jak widzimy. Ostatnie orzeczenie w sprawie upadłości Hawe Telekom też zajęło sądowi kilka miesięcy. Ogólnie kontakt w tej sprawie z instytucjami państwowymi nie napawa optymizmem. Może rzeczywiście wybory parlamentarne są jakąś szansą na nagłośnienie sprawy. Dobrze, że pojawiła się jakaś informacja zwrotna z Twojej strony, bo to może zachęci innych do działania.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.