~Inwestor-spekulant

Miało być dobrze napisałeś, głupi slownik jak się pisze z telefonu. Każdy wie że obecnie T2P to duży balkon bo nie ma przychodów ani zysków, tu się gra pod przyszłość ta będzie dobra a może i rewelacyjna, dlatego tu jest em od roku, ale czas pokaże jak będzie, bo nie można być niczego nigdy pewnym. Zmieniłem nick z inwestor na i wektor-spekulant, bo lubię sprzedawać po mega wzrostach i dokupowac taniej i trzymać dalej perspektywiczna spółkę tu naprawdę może być drugi cd projekt za 5lat choć miałem go kupionego w samym dołku po 1zl kiedy się jeszcze nazywał Optimus, kiedyś to do 200zl nie wytrzymałem, bo to duży balon obecnie zwłaszcza pod względem C/Z który kiedyś pęknie, ale nie mowa tu o nim, a o T2P. Ciekaw jestem kiedy puszcza info na konkretne a kwotę na T2P to będzie punkt zwrotny na spółce. Pójdzie wtedy na złotówki w krótkim czasie, pytanie też od jakiej ceny nim puszcza to info czy bęfzie to jak kurs bedzie powyżej 1zl czy w grosza hej jak obecnie. Czekamy i dobieramy taniej co nam dadzą ni cierpliwce, radzę im nie odpisywać szkoda wysiłku i czasu na to. Niech myślą że mają jakąś władze nad kursem hehe :DDD

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.