Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak ktos z tych co bral z nowej emisji po 10gr mysli ze kogos przestraszy to niech sypie od jutra mocniej jak chce skoro ma wciaz kilkaset % zysku. Tylko daj kupic chociaz po 30gr dacie rade? Tylko sie nie stratujcie nawzajem wkoncu jest was kilkunastu:P
Chetnie wezme chociaz ze 100kilo. Sprzedalem w ostatnich dniach troche po 60-62gr, brane wczesniej po 15-16gr i odkupilem dzis po sredniej 40kilka gr pewnie od ulicy, a moze kogos z obejmujacych wczesniej akcje po 10gr? Niewazne od kogo, wazne ze sie obkupilem w akcje i powiekszylem swoj pakiecik. Moj pakiecik to 500tys akcji czeka cierpliwie na 100zeta(choc sam nie wiem czy wytrzymam tak duzej zwyzki kursu, zawsze mam z tym problem, bo duzy zysk zawsze kusi :P ) ale grzechem jest nie wykorzystac psychologi tlumu - na gorkach sie wywala, a na korektach odkupuje. Chetnie dobiore jeszcze nizej(moze ktorys z panow, pan co maja objete akcje po 10gr? zapraszam, dam wam zarobic ale kolejny moj zakup musialby wynosic ok 30gr wiecej wam nie zaoferuje, przykro mi :P :D)
Kto chce niech sypie dalej i zaluje w przyszlosci jak zobaczy kurs nie w groszach a w zlotowkach, ale to juz jego sprawa, nie moja :P :D