Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Cóż za frustracja Pana Toma skoro zaczyna post od obrażania innych. Generalnie obserwuję sobie z boku i widzę, że ci bardziej nerwowi (może tracący swoje oszczędności - nie wiem), zamiast merytorycznej dyskusji wolą rzucać inwektywami i obrażać ludzi. Nie wiem skąd to się bierze.. może zbyt duży stres. Nie chcę tutaj gdybać bo nie wiem. Jedno jest pewne. Jeśli ktoś robi prywatne wycieczki, obraża, wywyższa się - nie jest godny tego aby jego słowa były czytane na poważnie.