Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ale żeś wyznaczył szczyt i dołek...... Normalnie nic tylko w samozachwyt wpaść i wszystkich obrażać na forum. Ten link to po co? Próbujesz komuś udowodnić, że ubiłeś 0,09zł na sztuce? Nie wiem, liczysz na burzę braw? Staniki mają fruwać? Czego oczekujesz? Może będzie łatwiej, jak po prostu o tym napiszesz. Opowiesz rodzinie w niedzielę przy obiedzie to wszystko i będą dumni. Ja Ci dodam tylko tyle, że jestem na forum bankiera już "parę" lat (różne spółki) i wiem, że powiedzenie "krowa, która dużo ryczy mało mleka daje" sprawdza się tutaj, jak nigdzie indziej. No i prawda jest taka, że tutaj 90% piszących to golasy. Dlatego wyluzuj stary :p