Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nigdzie nie napisałem, że mam po 2.10, tylko od 2.10. Naucz się czytać. A to, że Ty nie potrafisz wyznaczyć szczytów i dołków to nie znaczy, że ja tego nie potrafię:
https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=6527435&strona=1
Nie masz zielonego pojęcia o grze na kontraktach, jesteś zwykłym zgadywaczem. Nie graj tu bo cie całkowicie ogolą. Na osłode dodam Ci, że ja też czasem wtapiam. Wziąłem eSki na H (choć wciąż było grane Z) po 2.27 i oddałem je po 2.37 dzien przed felernym zjazdem. Takich błędów od grudnia miałem zaledwie 1. Być może jutro będzie kolejny. Będziesz mógł se poużywać do woli.