Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2019-01-09 o godz. 23:33 ~Ja napisał(a):
> I jeszcze jedno do tych co tu stracili piszcie do KNF niech wyjaśnija skąd akcje znalazły się w depozycie nigdzie nie ma informacji na ten temat .
dokładnie tak , Przy czym jak
~Wacek napisał(a):
> a to skąd ?
https://www.bankier.pl/static/att/emitent/2018-12/0722-2018_201812060698636616.pdf
wiesz ? czy nie ??
to Dnia 2019-01-05 o godz. 18:52 ~Fotto napisał(a):
> Tak wiem ale one muszą trafić wiesz gdzie to przeczytaj dokładnie a dopiero pisz bzdury.
a do tego
Dnia 2019-01-07 o godz. 14:25 ~dsd napisał(a):
> A wiesz co to depozyt a jak nie to do szkoły dzieciaku.
a oskarżanie kogoś o pomocnictwo to są na to paragrafy -pamiętaj o tym.
A pisanie bzdur że sprzeda nawet za 1 grosz jak sprzedawał za grube złotówki to bzdury chyba że Patro jest głupi ale mi nie wydaję się aby tak było.
-------------------------------------------
Do ~Fotto i ~dsd
Powiedzmy , że ja nie wiem co to depozyt . Bądzcie tacy łaskawi i odpiszcie mi "znawcy " od depozytu.
Tylko nie piszcie , żebym sobie poczytał - wszakże to ja "fałszywie " naganiam na spadki a Wy , rzetelnie innych bronicie inny akcjonariuszy przed nagonklami !
Sądzę , że wielu akcjonariuszy ( których Wy chcecie ) przekonać do Resbud , nie wie co to depozyt.
Zatem Wam powinno zależeć na tym by im to wyjaśnić !
No czekam na odpowiedź
A i jeszcze jedno - tylko nie przeklejajcie bezmyślnie haseł z "googla " i Wikipedii .buhahaha , bo Was znowu obnażę .............buhahah