Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie wiem dlaczego moderator mnie skasował, więc powtórzę tylko, że napisałeś yyy szczerą prawdę:
~yyy odpowiada ~qqqaaaqqq
wyszedł bo sprawdził ff. kup sobie MILESTONE - zobacz tam ff . Idz tam jest super ff i jak kupisz za 5k zł akcji to wzrośnie o 30%.nie dziękuj - robię to za darmo bo cie lubię i chce żebyś już sobie poszedł z tej spółki do lepszej.
Tylko mnie to akurat nie przeszkadza, że rośnie 30 proc po zakupach za 5 tys..
Zresztą -jak pisałem - ja mogę kupić Brastera nawet 200 czy 300 proc. drożej niż dziś, byle bym widział, że warto.