Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dokładnie tak to wszystko wygląda, zresztą Chodzik o załamaniu fali piątej pisał już w pierwszym dniu gdy odpadliśmy od szczytu na 2650 (mniej więcej, z pamięci piszę). Pisał wtedy o tym, że jeśli odpadniemy, to czeka nas katastrofa, bessa znosząca cały wzrost. I mimo iż często się kontaktujemy, nie uwierzyłem i dalej trzymałem akcje, w efekcie jestem sporo do tyłu. Na szczęście sporo dobrych technik i zasad gry nauczyłem się z książki Chodziła, sporo grałem też własnym systemem na koniach, więc straty odrobione. Ale gdybym przyjął do wiadomości że zaczyna się bessa, to byłbym dziś bogatszy przynajmniej o równowartość pięknegi mieszkania. I dlatego kompletnie nie rozumiem zgrai głupków masowo komentujących bez żadnego pomyślunku te wartościowe posty.