~Ferdek

Wieczorem się do tego podniosę, jestem na komórce i nie otwierają mi się te linki. Zawsze do faktów się odnosiłem, rekord upadłości polskich firm, inwestycje rekordowo niskie, ale wstaliśmy z kolan, w koncu w unii załatwiamy polskie interesy. Jakie? Aż strach zapytać was. Wiem, wiem Tusk nic nie załatwił, nie musicie powtarzać się za to PiS , buhahaha "... i ludze są tacy głupi, że to działa ? Niebywałe!" (Mateusz Morawiecki na taśmach prawdy, o swojej własnej propagandzie z czasów, gdy był bankowcem...) Zacznijmy od obiecanek obecnej ekipy rządzącej. Gdzie te 3 mln mieszkań? Gdzie choćby jeden elektryczny samochód z tego miliona co krzywogęby pokazywał na slajdach? Gdzie te drony? Gdzie ta kwota wolna 8 tyś dla wszystkich uczciwie pracujących Polaków? Gdzie ten VAT 22%? Gdzie te gabinety w kazdej szkole? Gdzie normalna podwyzka emerytur a nie jakiś ochłap który nawet w części nie pokrywa wzrostu kosztów utrzymania? Gdzie te przewalutowanie kredytów po kursie zawarcia umowy? Gdzie te śmigłowce dla wojska? Gdzie ta obniżka wieku emerytalnego bez obniżenia wysokości wypłacanych emerytur? I nie piszcie tu o pięćsetkach bo to zwyczajna łapówka wyborcza za pożyczone, co ujawnił sam krzywogęby na spotkaniu ze swoimi sympatykami w Bydgoszczy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.