Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Napiszę, żebyś już się tak nie niecierpliwił. 1. Złożyłem doniesienie w prokuraturze. 2. Poinformowałem listem poleconym wszystkich członków odpowiedniej komisji sejmowej. 3. Wysłałem list do kancelarii Premiera. 4. Wysłałem list do kancelarii Prezydenta. 5. Spotkałem się z kilkoma posłami ze swojego regionu lub pracownikami ich biur poselskich. 6. Zawiadomiłem kilka redakcji telewizyjnych. 7. Zawiadomiłem kilka redakcji prasowych. 8. Wysłałem kilka pism na adres Hawe S.A. 9. Wysłałem pisma do ARP. 10. Wysłałem pisma do Alior Banku Nie mogę pisać o szczegółach, bo może to przeczytać druga strona. Dodam tylko, że wszystkie działania zostały podjęte wspólnie z kilkoma innymi akcjonariuszami. Nikt z nas nie należy do PAH.