benitor

Na ostatniej sesji w 2018, zaliczyłem stratę z pozycji wczorajszej. Słabo, ale pomimo braku sygnału odwrócenia, zrealizowałem stratę i odnowiłem pozycję. W ten sposób, przynajmniej zaoszczędzę na podatku.

2018 uznaję za bardzo udany (chociaż daleko mu do 2016). Mógł być lepszy, gdybym nie starał się być mądrzejszy niż Dyrygent (kochany Chlebodawca). Mógł być lepszy, gdyby nie kilka grubych porażek z początku roku (byłem w poważnym strachu). Mógł być lepszy, gdybym nie przerywał gry w maju.
Niemniej nie mogę narzekać. Jest naprawdę dobrze.

Życzę Wszystkim genialnego 2019. Oby wszystkim Forumowiczom szczęście sprzyjało. Niech płacą inni :)

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.