bialoczerwony1972

@mułek
Nigdy i nigdzie na napisałem, że MCI jest czyściutkie. Jako akcjonariusz MCI sporo już doświadczyłem, ale pisanie że to MCI zaniża to bzdura. Gdyby faktycznie wezwanie ogłosiło samo MCI to miałoby sens ( skupić ile się da po 1,3zł -1,5zł a nawet 1,7zł) i potem odsprzedać dla Also. Tyle, że to tu mamy co innego... Tu MCI tez sprzedaje, też po zaniżonej cenie...No chyba właściciel najlepiej wie jakie szanse ma spółka ( gdy silna zachodnia konkurencja mocne wepchała się w miejsce Actiona)

Twierdzisz, ze coś tam wyciekło z MCI? Obróciło się 1,5mln akcji to nawet nie 1,5mln zł w tamtym dniu... To tak dużo??? Naprawdę to są spore obroty? Kupował insajder, a jaką masz pewność że jest on z MCI a nie z Also, albo z Daty? A może z Pb.pl bo ten ich artykuł pojawił się bardzo szybko, a przecież ktoś go musiał napisać...
Tego nikt i nigdzie nie upilnuje nawet w USA...

Od kiedy to fundy mające poniżej 5% muszą cokolwiek komuś zgłaszać? Tu z dużym pakietem pozostało PZU(chyba) choc obstawiałem, że i oni zaczęli wychodzić. Znasz historyczny akcjonariat kolego? Ja mam screeny i wiem ile było fundów i jakie poniżej 5% w akcjonariacie na przestrzeni ostatniego roku...

Tak dla twojego poglądu akcjonariat na 31.12.17r
link 
Akcjonariat wg stooq na dziś:
link

@qqq
Jeśli umiesz czytać ze zrozumieniem, to wyraźnie napisałem częściowe wyjście ( które zawiera także wypłacone dywidendy) jesli nie umiesz daj sobie spokój z dyskusją...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.