~Badziewiak

odpowiedz tylko na jedno pytanie:

w 1939r Niemcy napadły na Polskę
czy na odwrót ?

Krótkie pytanie, krótka odpowiedź
Bo widzę, że trzeba zacząć z Tobą rozmawiać od podstaw
Jeśli chcesz rozmawiać od wcześniejszego okresu to napisz od jakiego wieku czy roku

A do reszty gamoni
Czy ktoś z PiS pisze i mówi tak jak ja ?
który z polityków PiS chce tak jak ja porządku ?
Obecne w bardzo dużej części rządy prawe jakby czekają aż ubecja wyzdycha
dlatego wyłapują tylko nowych przestępców (konkurencję) a stara ubecja dalej bezkarnie się uwłaszcza na majątku nas wszystkich
Co mi po Prawie i Porządku za 30 lat ?
Będę wtedy chodził o kiju srać jeśli w ogóle będę jeszcze na tym świecie
Ale tak jak napisałem wcześniej
Urodzą się ludzie i spytają się skąd on i tamten mają a dlaczego ja nie mam i zacznie drążyć i dojdzie do prawdy a wtedy już Wam farmazon nie pomoże i weźmie jakąś lolę i będzie lać niewinne Wasze dzieci lub wnuki
oby tylko lolą
Bo zawsze jest tak, że najpierw jest mówienie po dobroci
potem lola a jak ta nie pomoże to się robi z niej dzidę

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.