~posiadacz

Ta mala piatke od marca 2017 to wiemy widzimy ja chyba wszyscy , wczesniej o niej wspomnialem ze ja widze to wiemy.
Apropo trzynastki to na 13.12 .18 planuje dolek lub juz wzrostowa swieca, na jutro przewiduje 5 spadkowa swiece na fw 20 . dlatego bo to 13 dzien grudnia, piatek wypada nam 33 od 29.20 - 34 św. wypada w sobote. Liczac od 5.12 do 14.12 wyjdzie 8 swiec dosc ladnie sie zgrywa i bedzie mozna zajac moze dluzsza pozycje . Myslalem ze data 19.11 ladnie da wystrzal na zuku cos tam prykneko ale burzy z tego nie bylo. Teraz widze ze na kontrakcie fajnie zadzilala taka zaporowa, dlaczego ten dzien to mnie nie dziwi calkiem niedawno ja wykminilem z calego roku musze posprawdzac ja jeszcze .Na stochu fajnie wypadmo to na 1h 16.11 .Pora wracan na kontrakt po przerwie. Czytajacym polecam chocby obserwowanie jak tam to wszystko chodzi ( gry nie polecam sa jazdy ) szybciej sie wiedze zdobywa wiecej widzi.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.