Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W marcu przyszłego roku mam zamiar zacząć sprzedaz wszystkich swoich akcji. I pod taki scenariusz inwestuje. Chcę odpocząć. Ostatnie dwa lata zmeczyly mnie tak, że chce odpocząć. Od akcji. I zobaczyć co się będzie działo. Żółte kamizelki to kolejny sygnał przesilenia wśród zwykłych ludzi. EU pod rządami progresywnych lewicowcow się rozpadnie. Rządów odererwanych od rzeczywistości oszolomow nie da się utrzymać. I giełda musi to uwzględnić. Nie będzie wzrostow w przyszłym roku nigdzie. Taka jest moja optyka.