Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ładnie to odpisałeś Tobik...jednak mam pare spostrzeżeń ...przy wyborze spółki biotech należy się kierować również dywersyfikacja pipeline tej spółki myślę że CLN jest taka spółka z dużym potencjałem jeśli chodzi o badania.Zdaje się że na ostatniej telekonferencji wynikowej wspomniano że w najbliższym czasie zostanie ogłoszone zwiększenie potencjału pipeline ma w tym pomóc Pure Biologics ...powiem tak CLN ma potencjał co pare małych spółek takich jak OAT ...ma już zyski których MAB i OAT jeszcze jakiś czas nie będzie miała...jeśli chodzi o zarejestrowanie leku przez MAB to po tym fakcie wcale nie musi mocno wzrosnąć ( patrz Celltron)...natomiast najpewniejsze są dochody spółki i umowy parneringowe o których wiadomo że to nowy strumień gotówki.Zwroc uwagę jak długo rozkręca się Salmex ..to pomysł ile czasu jeszcze potrzebuje Mabion zeby zacząć zarabiać...Fajnie jest sobie wyobrazić spółkę która rejestruje np lek co dwa lata ...Ale do tego potrzebny jest rozbudowany pipeline ..