Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
pójdę dalej tymi rozważaniami ........... stworzyli przepis pod siebie, zawsze mogą zawiesić spółkę dla bezpieczeństwa obrotu i uczestników rynku !!!! co to ma być !!!!!! ....jesli prezes lub główny udziałowiec ma katar i sraczkę to można zastosować ten przepis czy nie ??, hehe powiecie że to absurd !! he no nie !!! bo jak prezes umrze na sraczkę to może być zagrożenie dla bezpieczeństw obrotu i uczestników rynku !!!, ale pójdźmy dalej ..... wyobraźcie sobie taką sytuację : jak mi nie dasz pod stołem dwóch milionów to ja już wymyslę taką historię, że ci tą spółkę zawieszę dla co ???, dla bezpieczeństwa obrotu i uczestników rynku ... i co , to już takie śmieszne się nie wydaje ??!!!