~laptopatrowicza

Dnia 2018-11-29 o godz. 15:11 ~Fotto napisał(a):
> To podsyłaj głupstwa i naganiaj dalej na spadki a pracujesz dla Donka dalej ? a ile płaci ? Tobie ?
----------------------------------------------------------
~laptoppatrowicza
 Oj ~Fotto , jaki ty jesteś obcesowy :)
Ta …. jeszcze pracuję …..ale coś zaczynam mieć wątpliwości …..    bo na  razie mi zalega z płatnością  jakieś 3,5 tysiąca za 7-em postów ( 50 zł / post)
-------------------------------------------------------------------
Dnia 2018-11-29 o godz. 15:57 ~Fotto
> A ile dostajesz za naganianie na spadki ?---------------------------------------------------
Dnia 2018-11-29 o godz. 18:20 ~der napisał(a):
> nic, gdyż ich nie stać płacić. :) wszystkie pieniądze idą na wynagrodzenie Pani Prezes.

------------------------------------------------------------------
Aaaaaaaaaaaaa , to już wiem dlaczego patro prosił mnie o prolongatę płatności , buhahahahah, na razie nie kasy ma dla ~der  bo ich nie stać ….. buahahaha
No to będę musiał dłuuuuuugo czekać ………………..buahahahah

Co za niedyskretne pytania ~Fotto zadajesz buahahah , publicznie … buhahaha , co ty  ~Fotto chcesz nas skłócić o stawki za posty ??? … buahahhaahah 
dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach ,,,,,, buahahahahah

widzisz ~der  Ci odpisał , że
…. "nic, gdyż ich nie stać płacić. :) wszystkie pieniądze idą na wynagrodzenie Pani Prezes " …… buaahahahaha

ale w przeciwieństwie od Ciebie nie ujawnił  , jaka to pula pieniędzy idzie  do p.prezes  .. buahahahaha , że potem nie ma na opłacenie postów ………………. buahahhahaha

A tak na serio : ~der  "ograł" Cię jak dziecko …. buahahahah , brawo ~der  i co najważniejsze napisał prawdę !!! ( co sam wiesz jak to jest między nami ...naganiaczami .. buahahahahah )

~Fotto , czyżbyś był zazdrosny o moje zarobki ?…..buhahahaha
Ja , wiem , czujesz się niedoceniony przez Dona .. buahahahah

Nie martw się , ponieważ mi zalega i wygląda na to że nie zapłaci to zwolni się vacat … buahahahah …. dla Ciebie …… buahahahah ………………ale już Ci kiedyś pisałem … nie licz na taką stawkę jak mam ja !!!!!!!!!!!!!!!!……………….buahahaha...........ja pracuję na prawach wyłączności .... buhahahahahah ale możesz spróbowac z nim ponegocjować .............buahahaha jak by nie było stawki są negocjowalne …. buahahahaha . Nie masz nic do stracenia...........buahaha ........sam widzisz że branża ma się kiepsko .............buahahah , ~ der'owi nie zapłacił nic ........buahahaha
  Ale nieco bardziej serio :
~Fotto , jak chcesz więcej dostawać u grubego to musisz się więcej przykładać …. buahaha
Żeby być dobrym w tej branży , trzeba ( oprócz intelektu ) uważnie czytać posty innych …………buahahha , wiesz co mam na myśli ..
dopiero co Ci pisałem o stawkach … a ty znowu mnie o to pytasz . To brak profesjonalizmu .... buahahahha , wiesz możesz mieć trudno ze swoim płockim IP , ale musisz być przynajmniej professional ... taki the best of The Best buahahahaha...żeby nie było nieporozumiem w Płocku mówi się po prostu "debeściak " ...........buahaha

- popatrz specjalnie wytłuszczę Ci datę buhahahah
Dnia 2018-11-27 o godz. 19:04 ~laptopatrowicza napisał(a):
> Ile Donek płaci mi za post ? Wiesz to tajemnica zawodowa , ale po cichutku ( nie mów mu , że Ci powiedziałęm ) - 50 zł za post . Nie dziw się - on płaci 1 zł za jedną "linijkę " zobacz ile ja "linijek " napisałem buahahahah , ..i nie mogą się powtarzać .. buahahahaha .. i ne może przypadać tekstu "buhahahaha" więcej niż jeden na linijkę buahahahaha

> Wracając do sedna : 

> Jak będą po 1 grosz ! buhahaha  to skupię 
> Zostanę Preziem i scalę buhahahah

> a ty będziesz naganiał dla mnie !!!! - tylko nie licz , że za taka stawkę jak mam ja !!!

> No i wciąż pozostaje jeszcze jeden problem - w Płocku są jeszcze inne spóleczki grubego - strasznie śmierdzą zbukami buhahaha , zwłaszcza jak robią Walne buhahahaha ( a to gorzej niż " czuć od ciebie knura. ")

> Reasumując : popracuj jeszcze troszeczkę nad wpisami - na razie proponuję nanieś przynajmniej te poprawki , które Ci wskazałem i odpisz 

> pozdrów inżyniera ( i pamiętaj stawka za posty to tajemnica ) , żebyś przypadkiem nie poszedł do niego o podwyżkę ..buahahahaha 

> i nie nazywaj go Donek ( a już na pewno nie donek) , bo to go bardzo wkurza , buhahahahaha 

> Muszę kończyć , bo zapomniałem , że płaci do 50 złoty , potem każda pisana "linijka " to tylko moja czy Twoja przyjemnośc , buhahahahah

> pozdro
> Czekam co Ci się mądrego uda napisać . Szacun za nieustepliwość !!! 

> PS 
> Sorry , wiem że jak nie ma obrotów to nie macie na czym zarobić "live is brutal " taki jest wolny rynek . No i sorry że się wystraszyłeś ; mam nadzieję że inni nie od Dona się nie wystraszyli 

> Na razie twój post wyceniam na 0,0009 grosza ( to według pomysłu na splity patro 1:350 ) 

Pozdro

Ochłoń , napij się gorącej herbaty - od razu poczujesz sie lepiej

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.