Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
od miesięcy ograniczasz pisanie i ciągle tu naganiasz, jajk papier w dół to cisza, jak do góry to hurra
10 sztuk na kupi po 0,81, wczoraj chciał wiecej, a dzisiaj juz nie chce, chyba za drogo, a może przeczytał moje wpisy. kto wie
dlaczego mam czekać na 10 groszy????? jak spadnie na 10 to i spadnie niżej, mało która spółka po takim spadku odradza się
na razie blizej nam do minimum niż do maksimum (ktos jeszcze pamieta, a moze ma akcje wtedy kupione, musi być bardzo zadowolony)
kusi mnie zeby wrzucić parametry zadłużeniowe spółki
łatwo policzyć ile osób sprzedało po moim ostatnim wpisie - jedna, jak ktoś napisał za całe 3500 zł, grubassssss rządzi