Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Buty mają fajne (to w sumie kwestia gustu), ale przede wszystkim są bardzo wygodne, a chodziłem już w obuwiu wielu różnych producentów. Kiedyś myślałem, że dobry produkt obroni się sam. Mam sporo zarówno butów jak i akcji tej spółki, i nie mam zamiaru tego zmieniać, ale po tym co wyczynia zarząd, to zastanawiam się nad czym oni panują. Liczę, że Pilch po domknięciu tematów z Vistulą zajmie się "swoim drugim dzieckiem".