Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Widze, ze wczorajszy mój komentarz przespales więc go jeszcze raz wklejam.. ...Panowie byla gwiazdka tylko ze zgasla jak dla mnie po tym espi co Markowski sie podbil, wpuscili swoich z pko , ktorzy dopiero sprawdzajac kwity zobaczyli co tam jest grane, dla mnie te info , ze nie beda pisac zazalenia bylo bardzo negatywne, bo widzialem , ze juz oni sami nie widzieli ratunku, teraz upychaja papier, nie ma popytu wiec go podbijają i tyle, a jak sie popyt podstawi to sypia, pewnie kierowalismy sie tym ze fundy nie zmniejszaja zaangazowania, wiekszosc zamrozone w starej emisji, odkroja Qumaka zalezna spolke a on sam pojdzie w piach, prezes mamil nas inwestorem, ze szuka , ze prowadzi romowy i tak dalej, kurs leci w otchłań i nikt go nie kontruje, tu cud tylko moglby uratowac ta spółkę, jeszcze niedawno każdą kase tu bym kladl, a dzisiaj z perspektywy czasu widze ze to bylo ułożone i ta pozyczka pod zastaw tej spolki nie byla przypadkiem, pewne euvick ja wezmie a prezes Qumaka zostanie przytulony na jakis stolek do euvicka, wyrolowali wszystkich nas i moze siebie samych..