~Ferdek

haha, jak rozmawiam z każdym PiSiorem i na mój każdy argument dzisiejszej polityki, afery czy czegoś tam zawsze pierwsza linia obrony jest a Tusk, a PO. Tuska już nie ma, siedzi w pierdlu za te afery jak i większość platformersów. Za Tuska było takie słynne powiedzenie, nic nie mogę a za PiS, widzicie wszystko można, siedzą aferzyści w pierdlu, dobra zmiana to dobra zmiana i basta.

Tusk ustawy reprywatyzacyjnej nie wprowadził, bo Tusk nic nie mogę
A pis się dało: "Duża" ustawa reprywatyzacyjna. Patryk Jaki: Zadośćuczynienie w wysokości 20 proc. utraconego mienia
Mam pytanie , czy ktoś wie kiedy wejdzie? ?????????????? Dobra zmiana, dało się w końcu !!!!

Polscy żołnierze zostaną wysłani na granicę izraelsko-syryjską! Rząd wyraził chęć do interwencji. W zamian to co zwykle, czyli nic.
Dało się, dało !!!!
„Kontyngent ma liczyć ok. 150 żołnierzy, w jego skład może wchodzić m.in. 15 kołowych transporterów opancerzonych Rosomak oraz dwa samobieżne moździerze Rak. Najpewniej będzie to kompania manewrowa i pluton inżynieryjny” 

A z gospodarki: Boryszew, impexmetal szukają inwestorów, Ferro 50 mln kary, ursus, wdrożenie planu ucieczki przed bankructwem, pesa, dramat, Orlen najwyższe zyski w historii, wystarczy kupić ruską ropę i dowalić marżę, jak to powiedział Suski, podwyżka dotknęła stacje paliw a nie obywateli :) Energia elektryczna o 50 % do góry dla zakładów, jeszcze mocniej się te zakłady rozwiną, wszystko przez unię i co2. Radzę śledzić raporty kwartalne odnośnie zysków firm energetycznych, już mocno idą na giełdzie do góry, tak im zaszkodziło to CO2
Nasze statki, samochody elektryczne , już wiecie skąd mamy tą nadwyżkę budżetową :)

Aha w Szanghaju się odbywa Chińska Międzynarodowa Wystawa Importowa CIIE.
Tygrys europejski czyli Polska wystawiła wizerunek Roberta Lewandowskiego i bursztyn (mam nadzieję, że nie ten odkupywany z Litwy i Kaliningradu, bo tam jest go najwięcej) Słowacy zaprezentowali latający samochód

Jak to Kaczyński powiedział, najpierw dogonimy Włoch, potem Francję i za 20 lat Niemcy. Do tego sukcesu potrzeba jednej rzeczy, repolonizacji mediów.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.