~autor

Dnia 2018-11-10 o godz. 09:33 ~akcjonariusz2014 napisał(a):

>
> Jestem tutaj od 2014 roku i mam akcje kupowane jeszcze po 40PLN. I ŻĄDAM ODPOWIEDZI OD szkodników z obecnej władzy jak zamierzają rozwiązać sprawę DROBNYCH AKCJONARIUSZY po doprowadzeniu kursu PAŃSTWOWEGO BANKU W CIĄGU NIESPEŁNA 3 LAT do poziomu 6PLN z ok.30PLN gdy przejmowali władzę w 2015 roku.
>

> TO JEST ZWYCZAJNY RABUNEK,

> A w przyszłym roku wybory!

Wiesz, powiem ci bez ogródek, że jak nigdy nie mogę nadziwić się głupocie takich Polaczków mądrych po szkodzie jak ty. Jesteś zwykłym łosiem, który kupił akcje po 40 zł i liczy na to, że państwo mu cokolwiek wyjaśni, przeprosi go, a może nawet mu coś zrekompensuje. Państwo to wielki bandzior i złodziej, który ma takich jak ty w odbycie. Jest to wielki bandzior, więc trudno mu cokolwiek zrobić. Tak, to jest rabunek. Trzeba było być mądrym przed szkodą i nie głosować na pisowsko-radiomaryjną sforę o faszystowsko-bolszewickiej mentalności. Teraz możesz protestować, oburzać się na forum i gó..no ci to da. W przyszłym roku idź i rozlicz ich podczas wyborów, tylko znając głupotę takich jak ty, to pewnie zamiast obecnie rządzących kanalii do władzy dojdzie jakaś inna sfora złodziei.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.