Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Kilka dni temu napisałem maila do PAH o treści.
Cześć.
Ponieważ rozpatrywanie apelacji przez sąd trwa tak długo czy nie należałoby złożyć do NSA skargi na przewlekłość postępowania. Prawdopodobnie rozpatrzenie skargi nastąpi w ciągu 2 tygodni. Można też napisać do prezesa sądu przed, którym będzie toczyła się sprawa o wyjaśnienie dlaczego to tak długo trwa. Prezes sądu powinien wziąć całą dokumentację i po zapoznaniu się z treścią powinien dać odpowiedź.
Pozdrawiam.
Niestety do dzisiaj brak odpowiedzi. Nie wiem co o tym sądzić.
Ja oczywiście pobrałem świadectwo depozytowe i nadal czekam na NWZA.
Ci którzy takiego świadectwa nie maja powinni je otrzymać listem poleconym od prezesa.
Ponieważ HAWE jest obecnie spółką prywatną wydaje mi się że wszyscy akcjonariusze powinni być wpisani do KRS jako współwłaściciele.Oczywiście nie wiadomo kiedy to nastąpi.
Pozdrawiam.