Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Napisałem mail do Audy, z ciekawości czy odpiszą. Jestem ciekawy czy da sie pewne rzeczy zweryfikować w tak prosty sposób. Z chińczykami to ciężko stwierdzić czy fejk a raczej trudno stwierdzic w ktorym momencie kończy się prawda. Mi się wydaje ze ta firma istnieje i że... Może to zabrzmi śmiesznie, ale jest firmą jednoosobową. Podejrzewam ze to ma dzialac na zasadzie pośrednika. Chińczyk nie ma swojej fabryki, tylko bierze auta innych marek i dokleja swoj znaczek. Kiedyś ktos tam wrzucil filmik z prezentacji suva. I mialem wrazenie ze gosciu podajacy sie za pracownika auda po prostu byl na wizycie w cudzym salonie. Ogolnie widac na pierwszy rzut oka ze gosciu nie jest doswiadczonym biznesmanem. Wiec ogolnie, jezeli ta sama osoba odpisuje na maile to istnieje mozliwosc ze jest autentyczny. Tez uwazam ze to fejk ale ogolnie zawsze staram sie znalezć dowody na to ze sie myle. Jeszczenie wiem jak bede inwestować. Hazard na new connect raczej mi nie przypadnie do gustu. Analiza techniczna nie ma moim zdaniem sensu, analiza fundamentalna jest pełna pułapek. Nie będe tez inwestowac we własne działalności, no sie do tego nie nadaje.