~Minifund

Hahaha, będę teraz maxifundem z Waszymi akcjami. Sprzedaż była do przewidzenia bazując na steamdb, ale zdaje się to już przerabialiśmy lecąc z 40 w piach. Jak sobie żałobę chcecie przedłużyć waszą sprawa. Pisałem... wyjdę przed premierą nowej gry. OD jeszcze zarobi. Po promocjach kolejne tysiące. Dla mnie ważna wishlita, informacje które pojawiają się teraz prawie co 2 tygodnie, rozwój gry, znaczna poprawa ocen, prezes wizjoner, spory zgrany zespół i potega PLW cesarstwa gamedev co widać po reinkarnacji Agony. Bałem się że do chwili obecnej będzie Syf nieco po w.50k bez perspektyw. Dla mnie to info to sygnał ze Trigon poszedł spać. Wywalac gorące głowy!

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.