mela088

Radziłabym zachować ostrożność z tą upadłością konsumencką i przed podjęciem decyzji szczegółowo zapoznać się z faktami, najlepiej skorzystać z pomocy doświadczonego prawnika. Wbrew upadłość konsumencka wcale nie oznacza pozbycia się długów - nadal trzeba je płacić, a co gorsze, można stracić cały majątek!

Zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest kredyt konsolidacyjny, który - UWAGA - można uzyskać także na spłatę chwilówek! Nie wiem, czy osoba zakładająca wątek walczy wyłącznie z kredytami bankowymi, czy też ma w zanadrzu chwilówki, ale wiem, że powinna poszukać właściwego rozwiązania.

Wiem co piszę, nie tak dawno sama zmagałam się z tym problemem i też myślałam o upadłości konsumenckiej. Na szczęście w potrę otworzyłam oczy, a właściwie otworzył mi je radca prawny, do którego udałam się po pomoc.

Zaczęłam szukać alternatywy i znalazłam portal link. Skorzystałam z możliwości konsolidacji chwilówek i od tej pory śpię spokojnie. Owszem, raty zostały i będę je płacić jeszcze wiele miesięcy, ale mam świadomość, że poradzę sobie z tym zobowiązaniem.

Szczerze polecam firmę HABZA 

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.