Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-10-25 o godz. 10:04 ~wykres napisał(a):
> roześmiałem się... :D
> nie kuś... :D
> potwierdzam - nie piszę o dacie tylko z litości...
>
> wyłącznie z litości, a - jak chyba zauważyłeś - wszystkie moje przypuszczenia i prognozy dotąd spełniły się...
>
> masz do mnie żal, ze jestem w lepszy od ciebie?... :D
>
> ale żebyś nie męczył się zastanawianiem się nad moim niepisaniem, to może zrób tak:
> ty, ares, abc, plmokn i jeszcze ze 3 inne jakieś "antywykresy " ŁADNIE POPROSICIE, to wrócę do pisania :D
>
> równie aktywnego, jak dotychczas i od zaraz :D
>
> na pewno tego chcesz?
Szanowny Panie Wykres
uprzejmie i ładnie proszę Cię abyś wrócił do pisania.
Pragnę podkreślić, że nie mam do Ciebie żalu i wiem, że jesteś lepszy ode mnie zawsze byłeś i będziesz.
i jeszcze jedno, ja się nie męczę, myślenie mnie nie boli a wręcz przeciwnie, sprawia mi przyjemność.