Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rozumiem, że jeżeli przystanę na twoje warunki już nigdy nie będziesz mnie straszył chodzeniem po sądach i wyciągał brudów, które już raz tutaj przerabialiśmy a obecnie ponownie do nich wracasz ? Moje posty oraz posty użytkownika m.in.elemelka również nie będą przez ciebie szkalowane i ośmieszane nawet jeśli będę się odnosił do twoich wcześniejszych postów i podejmował polemikę w celu wyjaśnień zapisów tam zawartych ? Zapewne spotkamy się również na innych spółkach na których się udzielasz a nie zawsze się z tobą zgadzam a tym bardziej z technikami które stosujesz dlatego zależy mi, żeby obecna sprawa została zakończona w 100% i żebyśmy nie musieli już do niej więcej wracać. Ze swojej strony nie będę wysuwał podejrzeń, że piszesz dla pieniędzy, choć tak naprawdę nie wiem co cię w tym sformułowaniu tak uraziło Na więcej nie liczę a być może pewne sprawy wyjaśnimy sobie kiedyś bardziej szczegółowo i bez obopólnych podejrzeń. Co do samego zgłoszenia nie musisz mnie ponownie straszyć czy wykazywać swoją wyższość bo jeśli chodzi o umożenia to wiem o czym mówię choć intryguje mnie jak próbowałeś wykazać, że można postać wirtualną zniesławić .