~wykres

Dnia 2018-10-22 o godz. 11:17 ~muł_roboczy napisał(a):
> Czy wykres ten poziom oraz klasę wykazywał w stosunku do innych gdy ich ośmieszał i stosował techniki manipulacji ?
> > Czy ja pierwszy podałem pod przypuszczenia, że robi to dla pieniędzy ? Czy w stosunku do wszystkich, którzy tak pisali względem jego chce wyciągać na siłę konsekwencje ?Czy również nie uszanowałem ongiś jego prośby i przestałem tak pisać ?
> > Panie Fox oczywiście, że sprawa niepotrzebnie się rozmija z tematem tutejszego forum a wygranych i przegranych tutaj zapewne nie będzie z różnych powodów opisanych w wymianie zdań między mną a wykresem.
> > Ja nie miałem na celu nikogo obrażać i straszyć co już w innym poście napisałem. Wykres natomiast skrzętnie spisuje i wyciąga sprawy, które już kiedyś sobie wyjaśniliśmy i próbuje mnie zastraszać

nie płacz mule
ośmiewałem i będę obśmiewał, ale - w przeciwieństwie do ciebie - ja nikogo fałszywie o nic nie oskrazałem ani nie przebałem w czyich danych, by je upubliczniać i jeszcze inncy do tego nakłaniać

nic nie wyjaśniłe i nie kłam

napisałem, co masz zrobić, to może wtrzyma uruchomione procedury, ale na razie je - pod wpływem twych kolejnych wpisów - uruchamiam kolej

na tym polega twój problem

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.