~wykres

Dnia 2018-10-21 o godz. 23:12 mul_roboczy napisał(a):
> Proponuję się nie rozsiadać bo przynajmniej ja udaję się na odpoczynek.
> > Do wykresa i tak niewiele dociera bo to zawsze jego musi być na wierzchu i to on musi być najmądrzejszy.
> > Nie zdaje sobie sprawy, że np jeśli jakiś Chińczyk z firmy xyz czytając jego uroczą twórczość na tutejszym forum postanowi jednak nie podpisywać z datą umowy, która była np w 80% już dogadana to właśnie on może zostać posądzony o utratę korzyści majątkowych daty.
> > Oczywiście to sytuacja zupełnie hipotetyczna jednak możliwa .
> > Data ma swoje za uszami , ale o tym wszystkim już wiemy.
> > Skutków działań wykresa większość forumowiczów jest pewnie nieświadoma

teraz piszesz, ze data ma coś za uszami? - nie boisz się, ze prawnicy daty za to oskarżą cię o obniżanie wartości spółki? teraz nie manipulujesz identycznie jak ja?
i większość forumowiczów jest świadoma, że ty nie manipulujesz swoimi wpisami?

powtórzę
to ty masz za uszami złamanie prawa:
- mego rzekomego płatnego manipulowania poprzez pisanie na forum ABC DATA na forum Bankier. pl
- rzekomego tworzenia przeze mnie grupy przestępczej nazywanej przez ciebie "spółdzielnią" w celu oddziaływania na użytkowników forum, by w ten sposób nielegalnie wpływać na kurs ABC DATY oraz decyzje inwestorów poprzez moje wpisy na forum ABC DATA na forum Bankier. pl oraz odnosić z tego tytułu jakieś rzekome korzyści
- zastraszania poprzez zamiar zastosowania opisanych przez ciebie gróźb karalnych oraz naruszenia RODO poprzez nieuprawnione gromadzenie i publikowanie moich niezweryfikowanych danych osobowych

udowodnij w końcu to moje rzekome płatne manipulowanie - wskaż jakiś racjonalny dowód to potwierdzający, wskaż, kto niby należy poza mną do tej spółdzielni - masz odwagę pokazać palcem choć jedna osobę na forum?

już nieraz się przekonałeś, ze to, co tobie się wydawało (jak choćby przy twoim naganianiu na ORGR, po którym nastąpił mocny spadek), nie miało miejsca i teraz ja mogę spytać, co powiesz tym, którzy kupowali pod wpływem twego manipulacyjnego nagania na ORGR? a może ty wtedy nie naganiałeś, tylko ja, bo ostrzegałem, iz to może być fejk, po którym mogą nastąpić spadki, które faktycznie potem nastąpiły? i pewnie pod wpływem mego wpisu te spadki nastąpiły, a ty (i ci co tobie zawierzyli) zostałeś przeze mnie zmanipulowany?

wg ciebie moje i innych ostrzeżenia przed spadkami i pisanie o tym, iz nie widze powodu do wzrostów to była manipulacja i zastraszanie oraz działanie na szkodę inwestorów? i to niby ma być usprawiedliwianiem dla twego postępowania?

powalasz intelektem i logiką... hrant już też to ci wykazał, bo trudno o większą autokompromitację intelektualną

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.