Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-10-19 o godz. 14:07 mul_roboczy napisał(a):
> Wykres Pajac jesteś i tyle. Baw się dalej . Ciekawe czy Ci co z rana sprzedali w panice będą tobie i foxowi wdzięczni jak urośnie. Spływa to po tobie ? Chyba nie ale masz zapewne żal do ludzi w związku z twoją niepełnosprawnością i cię to cieszy.
ja to pajaca tu na forum specjalnie czasem udaję, ty zaś jednak udawać nie musisz, bo swymi postami pokazujesz, kim jesteś... :D
dziwne, ze nie pytasz, czy ci, którzy "dzięki mnie i foxowi" czy innym sprzedali po 3,xx lub po 2,xx nie żałują...? :D
ty sy tak nie zrobiłeś i zaliczyłeś wtopę zycia... :D
ale spływa to po mnie takie twoje pojękiwanie - bo płaczą tylko takie wykresopłaczki jak ty...
na szczęście nie jestem niepełnosprawny i nigdy na ten temat nie pisałen (znów twa katatymia i pareidolia z ciebie wyłazi), ale ty kolejny raz wrednie naigrawasz się z ludzi doswiadczonych przez chcąc mi nieudolnie dogryźć...
mnie nie cieszy cudze nieszczęście niepełnosprawności i sam czasem pomagam takim doswiadczonym przez los sąsiadom, natomiast widać, iż ciebie cieszy zniżanie się do takiego poziomu, by w ten sposób ripostować...
paskudnie to o tobie świadczy...