Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
skoro cię inni nie interesują, to po co od rana ze mna rozmawiasz i wszystkim ogłaszasz swe naiwne i niespełnione wróżby, które potem cię tylko ośmieszają?...
ja nie mam parcie (ale możesz tak myśleć, mnie to nie przeszkadza) - z takich jak ty to mam nieustanny fan... :D
pisz dalej - będę czytać i nie pozostawię bez odpowiedzi, byś nie czuł się nieczytany... :D
eh, ta twoja luka, ta rakieta o g. 11, ten odpał na polimku... - fajnie piszesz :D
mam nadzieję, ze szybko nie zginiesz z wątku... :D