Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
To wytłumacz mi czemu ludzie napadają na banki,mordują,gwałcą,kradną ? BO UWAŻAJĄ ŻE NIE BĘDĄ ZŁAPANI !!!!!!!!! Co uważała...nie piszę myślała BO wiem że ona nie myśli a więc co UWAŻAŁA Kinga M.-J.wystawiając Getback fakturę na miliony ? Wystarczyło z nią porozmawiać 1 minutę i JASNE było pycha kroczy przed rozumem kijanki.Ludzie popełniają przestępstwa bo myślą że IM SIĘ UDA A ONI SAMI SĄ REWELACYJNI,LEPSI OD INNYCH.
Monika on ma tyle kasy ze by mógł uciec gdziekolwiek jak wybuchła afera z GetBackiem ale on nie jest winien i dla tego nie uciekał. To jet tak jak bym ci sprzedał auto na raty a ty byś tych rat nie płaciła nie ważne ze cena była wyższa o sto milionów czy wyższa . Gdzie są pieniądze z GetBacka ponad miliard no gdzie są no gdzie. Nie przytaczaj tu Gwałtów i napadów na banki Ja i Jeszcze raz ja gdybym miał miliony na koncie i coś takiego się wydarzyło to uwierz mi ze następnego dnia znikam i mnie niema przelewam kasę do innego banku wyciągam gotówkę i Adijos. A tak cała góra z PISU się bawiła gdzie są teraz dlaczego się ABW tym nie interesuje DLACZEGO