zyga_1

panie "wykres" - "uderz w stół, a..............". Różnica między mną a tobą panie 'wykresie" jest taka, że ja pisze co wiem i co podsłucham od więcej wiedzących na temat spółek ,których wcześniej byłem akcjonariuszem, którzy, jak pisałem kiedyś zdążyli wcześniej ewakuowac się ze spółek związanych np. z Czechowiczem, czy z Czarneckim ( od Getinu) - ty natomiast piszesz to co jest już każdemu znane. Bo co wiesz o spółce na forum której tyle....ciebie? NIC! Wklejasz linki i przepisujesz teksty, korzystając z wiedzy mądrzejszych od ciebie. Nic od siebie, a zarzucasz, że inni, zamiast o spółce piszą o tobie. Chłopie te twoje:" open, close, tlen i ......bardzo mi przykro" to wytarta i wyświechtana śpiewka. Piszesz, oczywiście ( chociaż zaprzeczasz), żeby cię czytano,bo to cie satysfakcjonuje, jak tylko widzisz brak odzewu, odpisujesz sam sobie, abyś nie został pominięty, czy wręcz...... olany. I ty śmiesz twierdzic,że nie zależy tobie, aby twoje wpisy zostały otworzone?! Tak ? To mówisz( piszesz) nieprawdę! A tak poza tym, ktoś kiedyś słusznie zauważył, że ty także jesteś ( twierdzę ,że to prawda) posiadaczem tych żałosnych akcji, a to, jak piszesz i ile piszesz o ABC świadczy, iż usiłujesz odreagowac swoją indolencję inwestowania na giełdzie i usiłujesz wykazac się wyższością nad pozostałymi WYROLOWANYMI przez cwanych włodarzy DATY. I rada: nie zaśmiecaj taką ilością wpisów jakiegokolwiek wątku , a np.Daty w szczególności . Chłopie, 80% tekstu na forum ABC jest twojego, zrób, jak ja lub inni; wchodź na wątek, jak masz coś ciekawego lub nowego do przekazania albo raz na jakiś czas do, mówiąc kolokwialnie.......... pobawienia się. Tyle i tylko tyle.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.