Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja nie mam szacunku dla kogos kto mowil jedno a robil drugie..nie mam tez szacunku dla pazernych a wlasnie wolnego tak postrzegam...dla mnie malowiarygodny do tego sprawdzenie interpretacji podatkowej z tytulu laczenia w fazie koncowej to kpina...to jest podstawa..jak chce kupic nieruchomosc..patrze jaki podatek ile notariusz i jakie koszta...niby taki biznesmen..i..cienko wypadl ..teraz napisal ze jest zaskoczony...sam sobie reklame zrobil...kto by dzwigal te 200 baniek akcji..pewno myslal ze fundy mu darmowo podpomuja? Dodatkowo kolegow z euvicka tez nabil na te akcje...mial byc wielki zarobek to teraz sprzedadza ze strata..fundusze w koncu pokazaly im miejsce w szeregu..teraz tu one beda rozdawaly tu karty...bez 200 milionow akcji dla wolnego i jego kumpli i to jest dla mnie plus..moze oni chcieli dokapitalizowac w ten sposob 5 takich Qumakow?