Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Buuuuhahaha... to jak, nie można sprzedawać juz akcji bo innym może się to nie spodobać? Przecież nie bulo żadnego komunikatu od większościowych a tym bardziej od zarządu, że kto kupił/sprzedał akcje w tym czasie Dywidenda? Przecież dla spółki zawsze była bez sensu, przecież to było jawne drenowanie spółki z gotówki przez mci od chwili pojawienia się problemów ze sprzedażą, wypłata dywidendy na poczet przyszłorocznych zysków (tym razem straty) no proszę haaaaahaha to teraz jak, każdy zarząd będzie rozliczany poprzez sąd z błędnych decyzji, przecież nie były one celowe, czy każdy z nas podejmuje tylko „dobre” decyzje, czy może na forum zarząd będzie się raził co zrobić i będzie głosowanie :D Dlaczego żadna mądra głowa się nie zorientowała, ze po info było mega wywalenie akcji a pózniej dlaczego nie rosło, no dlaczego info o VAT nic nie zmieniło - myśli ktoś tutaj!? (nie obrażając tych co faktycznie mądrze pisali) jeśli nie było żadnych transakcji osób „kluczowych” lub osiągnięcia w jakikolwiek sposób korzyści majątkowych związanych z tzw. manipulacją informacją przez osoby powiązane za spółką co jest ciężkie do udowodnienia to możecie się cmoknąć przecie zapłata VAT była dobrowolna, doczytaliście? Była kontrola która nie wykazała rażących zaniedbań (nie chcę nazwać wyłudzeń) ale było jedno małe ale na kwotę 6mln którą i tak wykaże następna kontrola - czy informacja była nieprawdziwa? mogę się podpisać Ilona, i możecie mi naskoczyć! no przecie w ABC nie ma prawnika i nie wie co można podawać do informacji publicznej a co nie, przecież ABC jest od wczoraj na giełdzie