Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Wiedziałem o tym wszystkim, brałem pod uwagę wycenę wskaźnikową na tle sektora, At, psychologię itp itd wszystko zawiodło a babranie się w g.. przeczekiwanie, odbijanie się itp jaki ma sens w dłuższej perspektywie ? Z tego nie wyżyjesz . Gra giełdowa powinna przynosić zyski, żeby miała sens. Wychodzenie na 0 czy niewielki plus po roku pracy to żenada, na minus to tragedia. Oczywiście co do zasady to napewno teraz Daty nie warto sprzedawać, aczkolwiek ja już się nie będę w tej kwestii wypowiadał bo niestety myliłem się co również mogło się przyczynić do strat u innych.