~123

jeśli józek chciałby wycofać jwc z gpw to może to zrobić już dziś po cenie nie niższej niż srednia z 3 i 6 miesięcy,.

według mnie żadnego przymusowego wykupu nie musi być. i jeśli nie będzie żadnego przymusowego wykupu i wycofania jwc z gpw to józkowi może zacząc pasować w końcu wzrost kursu akcji jwc.

ja wiem że na dziś cena 5 zł wydaje się mało realna a już zupełnie nie realna wydaje się być cena 6 - 7 zł. a to i tak byłaby cena poniżej wartości księgowej. warszawska giełda już nie takie cuda widziała. wzrrost kursu x 2 i mamy okolice 6 zł. wiem na dziś wygląda to mało realnie. ale piszę to już dziś - sytuacja może zmienić się z dnia na dzień np. po ogłoszeniu jakościowego przełomu w wynikach. nie chodzi mi dobre/względnie dobre wyniki lecz o jakościowy przełom. czy on nadejdzie, czas pokaże.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.