Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jak czytam te wszystkie spekulacyjne teksty nadające się co najwiecej na pudełek.pl to mam kisiel w bani... Hahahah. Ludzie pokroju proboszcz_belzebub czy prezes_wc (to jeden i ten sam koleś) motają, naganiają na spadki robiąc z was po prostu frajerów. Ja nie chwale tej spółki bo nic mi do tego. Nie naganiam ani w jedna ani w druga stronę. Ale ludzie!?! Nie dajcie z siebie robić osłów latających za spekulacyjną marchewką. Ci co wiszą będą naganiać na wielkie plusy a Mendy społeczne na dramatyczne spadki. Macie rozum to myślcie sami... Pozdro, kasy i subiektywnych decyzji życzę każdemu!!!