Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
........, bo to zbyt banalne, niemniej przypomnę wasze ( z wyjątkiem kilku rozsądnych) wyśmiewanie mnie, gdy pisałem przez kilka miesięcy o spadku ceny tego badziewia do okolic ....... ZŁOTÓWKI, a nawet może niżej. PAMIĘTACIE..... NIEUDACZNICY?!!!! A powiem, że wszystko to dzięki cwaniakom, krętaczom, żeby nie powiedziec oszustom, zarządzającym m.in.spółkami MCI i ABC, którzy w perfidny i z premedytacją zgotowali taki los swoim akcjonariuszom. Tylko wyjątkowe s....... mogą tak zeszmacic zarządzane spółki. Jak myślicie, kto wywala i kto zbiera takie ilości akcji? Drobnica? Oczywiście, że nie. To podobno ( tak sie o tym w gronie "grubszych" mówi) włodarze i ludzie ściśle związani ze spółką robią takie zamieszanie. Cel? No, domyślcie się! Celowo nie piszę o informacjach z piątku związanych z finansami spółki, bo niezależnie od tego ,że złe, to zawsze podkreślałem, iż informacje dobre kiedyś i obecne, nigdy nie mały aż takiego znaczenia, jak podłe działania władz tych spółek. Kto im zezwala? Ano różne walne, te zwykle i te nadzwyczajne na których tylko ściśle związani ze spółką decydują, pozostali są nikim i niczym i nie maja nic do powiedzenia.
Pozdrawiam