zyga_1

oczekiwanej przez wielu optymistów ...... dywidendzie? Ha, ha,ha! Będziecie ją widziec, jak świnia niebo. Od teraz możecie sobie tylko prawdopodobnie pomarzyc, zresztą i tak z niej pożytku żadnego NIGDY nie było , wręcz przeciwnie. Ta spółka od dawna, za sprawą nią rządzących została brutalnie ..... "upośledzona". To klasyczna wydmuszka, w którą nikt rozsądny już nie zainwestuje, zresztą widac to po dzisiejszym zachowaniu się kursu, który i tak jest dla wielu za wysoki. Wypłacenie w lecie dywidendy było li tylko "wysuszeniem" kasy spółki, bo przecież dla drobnicy był to tylko ochłap, resztą podzielili się ........, jak myślicie - kto? Pisałem o zamiarze ucieczki tego tworu - nazwanego spółką - z giełdy , teraz patrząc na zachowanie się kursu ( pomijam informację z piątku) jestem przekonany o słuszności mojego założenia. Wyjście z giełdy - moim zdaniem - to tylko kwestia czasu i żeby był śmieszniej, jak najniższym kosztem - byc może nawet bez wezwania - będziecie się jeszcze prosic,żeby ktoś chcial kupic wystawione przez was do sprzedaży akcje po cenie, no właśnie ........ moim zdaniem 0,XX.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.