Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Po co komu Cube :) Tego się dowiemy jak negocjacje z inwestorem strategicznim dobiegną końca . Być może branża sąsiadująca wyciągnęła pomocna reke ale nie bez przyczyny - musi być na rzeczy większościowe przejęcie i plan biznesu ktory przekonał do inwestycji . Można gdybać co będzie a co nie ma prawa bytu i tak każdy zadecyduje co robić . Wierze ze większość ludzi posiadających papier liczy się z potencjalna strata całości inwestycji - jeśli chodzi o mnie ja dokupuje małymi partiami bo mam przeczucie ze tu odpali .