Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Pakieciku nie zdradzę. Możesz sprawdzić na forum stockwatch kiedy zacząłem kupować. Mam tam swoją kronikę.
Ostatnio sprzedawałem nawet trochę Atlas estates żeby dobrać astro bo miałem bardzo duże dysproporcje w rozkładzie portfela polskiego.
Ogólnie to mi pasuje, że ludzie będą się bali, dla mnie lepiej. Liczy się tylko cena kupna i cena sprzedaży a to jaki kurs będzie pomiędzy nie ma znaczenia. Ja zdaję sobie sprawę z tego, że rozwój kanału E sport może potrwać bez problemu ze 2 lata zanim zbudują fajny kontent oraz wypromują kanał i jak trzeba jestem cierpliwą osobą. Zresztą nawet gdybym chciał sprzedać swój pakiet to bym musiał zbić kurs poniżej 50 gr więc jest to dla mnie całkowicie nieopłacalne. Dla mnie nie ma odwrotu od Astro