Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Rozumiem frustrację inwestorów. Ja jestem tylko posiadaczem kilku tysięcy akcji zakupionych w przedziale 18-25zł.
Też psioczę, narzekam ale akcje trzymam, bo dopóki je mam to zawsze jest nadzieja (wiem,wiem nadzieja dla głupich).
Nie sprzedaję ich po takiej cenie, bo i tak jestem do "tyłu". Nie rozumiem jednak tych co teraz kupują.
Czy też mają nadzieję.?. A "grubasy" kupują bo coś wiedzą, czy tylko robią sobie straty?Nie rozumiem, proszę oświeccie mnie!!