Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie sprzedałem ani jednej akcji.ani też niedokupuje bo jednak źle się dzieje na game. Spokojnie wiem że kiedyś odbije.jak nie w tym roku to w następnym przy raportach albo nowych grach. Wiem że jedni sprzedają robią sobie stratę i kupują na nowo niżej. Każdy ma swoją technikę. Ja mam taką że trzymam aż wyjdę na 0 przy mega spadkach jak teraz tu albo na znaczny plus. Oczywiście jestem zdruzgotany jak widzę na rachunku przy pozycji cfg stratę 40%. Byłem wchłonięty w inna spółkę przez 3 tygodnie i nawet nie wiem co tu się działo. Ale zrobiłem. Bo naukupowałem bardzo dużo różnych spółek. A takiej ilości nie da się ogarnąć przy innych czynnościach. Teraz pozostało mi czekać. Chyba długo czekać. Ale się doczekam. Nie łamię się i się nie dam wy....ać. szczerze nie polecam nikomu już tego syfu z game.