Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Stary raport PAH, który widziałem to finansowanie co najwyżej na sprzątanie studia. Nie wiem, może rozkręcili ten PAH lub wnieśli jakieś nieruchomości do niego. Tłumaczenie, że nie ma innych chętnych na akcje powyżej 10 gr przed samą umową z TVN to też absurd. Jak dla mnie jest oczywiste to, że Krajewski odebrał sobie to co od początku wkładał do spółki za darmo. Włącznie z emisją akcji po ok 2zł gdy wiadomo było, że Next tv to niewypał. Wziął swoje i tyle, nie ma co tego roztrząsać. Przyszłość przed nami wygląda optymistycznie