Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeszcze Ci tylko dodam, że o swoich "dokonaniach" tutaj pisać nie muszę. Po co? Udowodnisz to, co tutaj napisałeś czy tylko "studenckie blabla"? No właśnie.... Ktoś tutaj kiedyś zwrócił uwagę, że być może 50% forum tylko na nim pisze i nic więcej. No, ale Eskimosik szuka atencji i wie swoje. Dla mnie możesz sobie robić, co chcesz i pisać o czym chcesz. Trochę to jest śmieszne, gdy ciągle zarzucasz komuś, że nie pisze o tym, co robi. Normalnie poziom myślenia małego dziecka. Chyba nie wiesz, że to jest internet i on przyjmuje wszystko tak, jak papier (albo wiesz i dlatego się tutaj tak świetnie czujesz bo możesz być kim zechcesz). Zresztą nie interesuje mnie to bo szkoda mi czasu i wirtualnej klawiatury na dyskusję z twardogłowym. Tylko potwierdzasz, że nawet ta matura Cię chyba przerosła. Ja piszę "studenckie blabla", ale Eskimosik pisze o swoich poczynaniach i dowodów na to oczywiście nie przedstawi. Skoro wstukał jakąś historyjkę w klawiaturkę to już musi być prawda, a nie jakieś "studenckie blabla". Tak samo, jak "pisałem, że kupię Orange po 4,00zł, ale nie liczyłem na to, że spadnie" czy coś w tym stylu.... Matko, gdzie tacy ludzie się rodzą? Weź już wyjdź z tego iglo bo chyba przemarzłeś i Ci to nie służy. Więcej Ci nawet nie odpiszę bo mi się nie chce. Wystarczająco mocno sam się pogrążasz.